Tuesday, December 27, 2011

My article in Czech ELLE!!


If you're in the Czech Republic, buy the January issue of ELLE! It features my article on fashion bloggers! Having an article published in ELLE magazine was the best Christmas present ever!! Sooo happy! Thanks again to everyone at ELLE CZ!!! Miss them all so much!

Soon I'll do a post about some of my other Christmas presents :)

xx N.

7 comments:

  1. It's so great that you have a blog too!! And congratulations on the article :) I can imagine it's been an amazing experience :)

    <3
    Karolina

    ps, I hope you had a wonderful christmas!

    ReplyDelete
  2. Thank you so much Karolina!
    It was definitely an amazing experience!
    xx N.

    ReplyDelete
  3. Right now i hold in my hands Elle from czech. And i reading your post about bloggers! Cool! In the moment i saw your post in magazine, i go to internet (in our czech republic is 4:38 in the night / morning btw. :D) and i must see your blog! Very vool, very stylish and i agree with u in your post! :) wish u good luck next time! :)))

    Zrovna teď držím v ruce Elle a čtu tvůj článek. Dobrá práce! :) Hned jak sem uviděla ten nadpis tak sem pátrala nejstli tam budeš mít i odkaz na blog a jak sem ho uviděla, užuž sem zapínala internet a hledala ho. :D a to je prosim 5 ráno. no nedalo mi to spát :D ale máš moc skvělý příspěvky a jen můžu souhlasit hned s první částí toho článku "ranní ritál a zklamání když nikde není nic novýho" :))) přeju hodně štěsttí do budoucna s blogem! :) máš ho moc super

    xoxo juice
    http://deerwithorns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Dekuji ti moc! Jsem opravdu rada ze se ti libi (clanek i blog!) :)
    Taky jsi prectu ten tvuj!! Vypada super! :)

    xx N.

    ReplyDelete
  5. Četla jsem tvůj článek v ELLE a opradu mě zaujal... Dobrá práce ;)Díku tomu článku jsem si našla tvůj blog..Je vážně hezký! Hodně štěstí s blogováním ;)

    ReplyDelete
  6. Právě ten článek čtu a hned jsem sem ze zvědavosti nakoukla ;). Dost dobře napsané.

    ReplyDelete
  7. Přečteno! :) A jsem tady, takže článek zafungoval :) Nedávno jsem si taky založila blog, rozhodně nemá ambice stát se typickým módním blogem, je to takový můj deník... Rozhodně je ale mou velkou závislostí! Takže úplně rozumím tvému článku, kde píšeš, že dobrý blog je především a spoustě času a práce :)
    http://katkyblog.blogspot.com/
    Budu ráda za tvůj názor :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...